Stiinta & Tehnologie

#os #bada #samsung

Primul telefon cu OS-ul Bada se lanseaza de Sf. Valentin

Cele mai recente zvonuri din tabara samsung anunta ca primul telefon mobil care va rula sistemul de operare Samsung Bada va fi lansat de Ziua Indragostitilor.

Pana acum s-a crezut ca telefonul care va dispune de acest OS este Samsung Monte, care a fost prezentat recent de catre compania coreeana.

Inainte de MWC 2010

Noile informatii par sa fie oficiale, acestea venind de pe un micro-site denumit Samsung Unpacked. Pe prima pagina sta scris mesajul "Pe data de 14 februarie un nou telefon mobil Samsung se naste. Vino sa il vezi primul in Barcelona." Pagina web este dedicata evenimentului ce urmeaza sa aiba loc. Din pacate nici acest mesaj si nici micro-site-ul nu indica exact faptul ca cei de la Samsung vor lansa un telefon mobil cu sistemul de operare Bada. Totusi, noile informatii coincid cu zvonurile de pana acum care indicatru ca in perioada desfasurarii show -ului de telefoane mobile Mobile World Congress 2010 coreenii vor lansa terminalul cu OS-ul Bada.

Bada, ocean, apa

Alte detalii care ar indica faptul ca este vorba despre smartphone-ul cu sistemul de operare Samsung este si imaginea de fundal a micro-site-ului, un ocean. De la bun inceput cei de la Samsung au asociat apa, marea sau oceanul cu acest sistem de operare propriu.

Se mai zvoneste ca primul telefon mobil cu OS-ul propriu de la Samsung se va lansa oficial pe piata in luna martie sau aprilie a acestui an. Totusi, totul ramane un simplu zvon pana pe data de 14 februarie cand Samsung vor anunta oficial noul smatphone.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea