Stiinta & Tehnologie

#asus #telefon mobil #windows phone 7

Primul telefon Asus cu Windows Phone 7 apare pe internet

In urma cu doua saptamani, cei de la Microsoft au anuntat oficial cativa dintre producatorii de telefoane mobile care vor integra in terminalele lor noul sistem de operare Windows Phone 7 .

Printre companiile anuntate se afla si Asus, care a scapat pe internet primele imagini cu un posibil telefon mobil echipat cu OS-ul americanilor de la Microsoft.

Imaginile au fost postate de o pagina web din Pakistan, prin urmare inca nu se stie cat de reale sunt fotografiile cu noul telefon. Mai mult, nu exista detalii tehnice despre noul smartphone, dar asa cum a anuntat Microsoft initial, fiecare telefon care va rula noul OS va avea un buton dedicat Windows, iar modelul din imagine are aceasta tasta.

Alti producatori de telefoane mobile care vor integra Windows Phone 7 in terminalele lor sunt taiwanezii de la HTC, coreenii de la Samsung si LG, plus chinezii de la Dell. Primele telefoane mobile care vor rula Windows Phone 7 se vor lansa oficial din iarna lui 2010 si vor putea fi achizitionate pe piata europeana inainte de inceperea lui 2011.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea