Stiinta & Tehnologie

Primul SUV Peugeot vine in Romania

Trust Motors, importatorul Peugeot in Romania, va lansa pe piata locala, la inceputul lunii mai, primul Sport Utility Vehicle (SUV) din istoria marcii. Modelul va putea fi echipat cu un motor pe benzina sau cu unul diesel, la preturi cuprinse intre 27.275 euro si 35.840 euro, cu TVA

Galerie foto cu noul Peugeot 4007

Conform unor oficiali ai Trust Motors, tinta de vanzari pentru Peugeot 4007 este de circa 400 de unitati in acest an, dintr-un total de 18.500 de unitati. Peugeot 4007 va fi comercializat in Romania in trei versiuni de echipare, Confort Pack, Premium si Premium Pack, care pot fi echipate fie cu un motor pe benzina de 2,4 litri, care dezvolta 170 de Cai Putere (CP), precum si cu un motor diesel de 2,2 litri, cu o putere de 156 CP.

Peugeot 4007 imparte aceeasi platforma tehnica utilizata la constructia SUV-ului japonez Mitsubishi Outlander . Trust Motors, importatorul marcii franceze Peugeot pe piata romaneasca, intentioneaza sa vanda in acest an 18.500 de unitati, cu 9% mai multe fata de cele 16.959 de autovehicule comercializate anul trecut, cresterea fiind determinata in principal de lansarea de noi modele.

 

Pentru mai multe informatii despre ultimele modele de masini de pe piata aboneaza-te la  Newsletterul Masini.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea