Stiinta & Tehnologie

# lansare ces 2015 #gadget ces 2015 #CES 2015

Primul smartphone pentru caini si telefonul care se incarca in doua minute

Consumer Electronics Show 2015 se incheie azi. Expozitia de la Las Vegas a oferit multe inovatii si gadgeturi care i-au lasat pe multi cu gura cascata.

Gadget pentru animalul de companie

Foto:popsci.com

Daca ne-am obisnuit sa le luam copiilor telefoane pentru a fi mereu in legatura cu ei, de acum si relatia cu animalul de companie intra intr-o noua epoca. Cei de la Motorola au dezvaluit Scout 5000, prima zgarda inteligenta, un fel de smartphone pentru caini. El transmite imagini video cu cainele tau de companie, poate sa il localizeze, sa-i monitorizeze sanatatea si chiar sa iti permita sa ii vorbesti.

Bateria care se incarca ultra rapid

Foto:independent.co.uk

De acum nu va mai fi nevoie sa tii telefonul in priza la incarcat timp de cateva ore. In doar doua minute, bateria lansata de compania StoreDot se poate incarca complet, scrie Mashable. Practic, tehnologia s-a bazat pe modificarea structurii interne a bateriei, ceea ce permite incarcarea intr-un timp atat de scurt.

Blitul pentru selfie-uri



Specialistii in tehnologie au rezolvat si problema blitului pentru camera frontala folosita pentru selfie-uri. Lenovo a lansat "SelfieFlash", un device cu 8 leduri care va suplini nevoia unui blit. Avantajul este ca acesta nu te va face sa clipesti, caci lumina ramane aprinsa pe durata utilizarii.

Foto: androidandme.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea