Stiinta & Tehnologie

#laptop microsoft #Surface Book #microsoft #laptop

Primul laptop lansat de Microsoft! Este mai rapid decat Apple McBook Pro

Microsoft a lansat primul laptop, denumit Surface Book, un laptop cu 50% mai rapid decat consacratul Apple McBook Pro. Microsoft, deoreste astfel sa atraga utilizatorii in ecosistemul cloud.

 

Surface Book costa 1.499 de dolari. Microsoft o ia inaintea unor producatori consacrati de echipamente, ca Hewlett-Packard si Dell, care au lansat de multa vreme laptopuri special pentru sistemul de operare Windows, relateaza mediafax.ro.

“Dispozitivul este un competitor puternic al MacBook si un inlocuitor clar pentru dispozitivele mai voluminoase care functioneaza cu Windows”, a declarat J.P. Gownder, analist principal la Forrester Research.

Laptopul are o diagonala de 12,3 inchi, 267 pixeli per inch si 6 milioane de pixeli afisati. De asemenea este dotat cu o placa grafica Nvidia GeForce cu GDDR 5 si o autonomie de 12 ore.

Surface Book va fi lansat in Romania in data de 26 octombrie, precomenzile incepand din 7 octombrie. Pretul de pornire este de 1499 dolari.

Sursa foto: theverge.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea