Stiinta & Tehnologie

#masini imagini oficiale noul seat ibiza

Primele imagini cu noul Ibiza

Ieri au fost prezentate primele imagini oficiale ale noului Seat Ibiza in Spania

Iata primele imagini cu noul Ibiza. Masina este gandita de fostul designer de la Lamborghini, Luc Donckerwolke, iar acest lucru se vede in gradul superior de sportivitate si agresivitate pe care il sugereaza aspectul exterior al noii versiuni. Seat considera Ibiza un model vital pentru dezvoltarea ulterioara a brandului alaturi de o masina sedan de clasa superioara care va porni de la generatia anterioara a Audi A4.

Galerie foto cu noul Seat Ibiza

Seat isi doreste ca noul sau Ibiza sa ii intareasca pozitia in clasa “supermini”, iar modelul in 5 usi va primi transmisie DSG ( dublu ambreaj ) manuala/automata, Hill Hold Asist etc. Masina este mai lunga decat predecesoarea sa cu 8 cm si mai lata cu 3 cm in fata si 3.3 cm in spate.

Sub capota noul Ibiza va avea o gama de motorizari pe benzina de 1.2, 1.4 si 1.6 litri, vor fi si diesele, dar spaniolii vor oferi si ceva tehnologie de ultima generatie, de genul TFSI pentru a-si sprijini promisiunea brandului “auto emotion”.

 

Pentru mai multe informatii despre ultimele modele de masini de pe piata aboneaza-te la Newsletterul Masini.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea