Stiinta & Tehnologie

#suzuki swift #noua generatie swift #swift 2014 #swift facelift

Primele imagini cu noua generatie Suzuki Swift 2014

Primele imagini oficiale cu Suzuki Swift 2014 facelift si-au facut aparitia pe internet multumita unor angajati entuziasti de la Suzuki Belgia. In imagini se vede cum noul model a primit o bara frontala noua si o grila revizuita.

Versiunea GLX se distinge prin luminile LED de zi si prin oglinzile in culoarea caroseriei cu lumini de semnalizare integrate.

Motorizarile inca nu au fost confirmate, dar versiunea standard ar putea veni cu un motor pe benzina de 1.2 litri care produce 94 CP si un cuplu maxim de 118 Nm. Astfel, masina va accelera de la 0-100 km/h in 12,7 secunde si va atinge o viteza maxima de 165 km/h.



Din dezvaluirile de pana acum se pare ca va exista si o versiune diesel de 1.3 litri care dezvolta 75 CP si cuplu de 190 Nm. Noul Swift diesel va accelera de la 0-100 km/h in 12.7 secunde si va avea o viteza maxima egala cu cea a versiunii pe benzina - 165 km/h.

Sursa foto: //indianautosblog.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea