Stiinta & Tehnologie

#opel astra #primele fotografii #auto express

Primele imagini ale noului Opel Astra

Britanicii de la Auto Express au creat primele imagini cu noul Opel Astra, bazate pe fotografii spion. Opel va lansa noul Astra la Salonul auto de la Frankfurt, in septembrie.

Opel va lansa noul Astra la Salonul Auto de la Frankfurt , in septembrie. A patra generatie a acestui model se lasa inca asteptata, astfel ca britanicii de la Auto Express au incercat sa ajute imaginatia publicului, generand digital primele imagini cu noul Astra.

Noua generatie a compactei Opel a fost surprinsa de fotografii-spion in repetate randuri in decursul testelor, iar imaginile obtinute i-au ajutat pe designerii britanici sa creeze acest model. Desi modelul din imagine are volanul pe partea dreapta si sigla Vauxhall, viitorul Opel Astra va avea acelasi aspect.

Pe langa fotografiile spion cu Opel Astra, britanicii au folosit si schitele oficiale ale modelului, precum si informatii din cadrul companiei Opel. Noul model urmareste liniile lui Insignia si va folosi o parte din solutiile tehnice implementate pe fratele sau mai mare. Printre acestea putem enumera tehnologii precum iluminearea adaptiva, sasiul adaptiv IDS si sistemul de camere video care identifica semnele de circulatie si transmite informatii soferului.

Gama de motorizari va fi compusa din propulsoare de cilindree mica, care vor fi supraalimentate pentru a oferi suficienta putere si un cuplu motor optim. Motorizarea de baza a noului Astra va fi un propulsor turbo de 1.4 litri, pe care il va imparti cu viitorul Chevrolet Cruze . Acesta va fi disponibil in diferite versiuni, care vor fi urmate in gama de propulsoare diesel si motorizari pe benzina cu injectie directa.

Cititi continuarea pe Ziare.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea