Stiinta & Tehnologie

#suv #citroen #c3-crosser

Prima ipoteza de design a lui Citroen C3-Crosser

Un designer din Thailanda a realizat doua imagini prelucrate digital ale unui crossover de la Citroen, realizat intr-o maniera similara cu C-Crosser si Mitsubishi ASX , pe care a fost aplicat design-ul noului C3.

Un designer a realizat un SUV compact cu design-ul noului Citroen C3. Modelul se numeste C3-Crosser si reprezinta versiunea ipotetica a unui Mitsubishi ASX in "straie" de Citroen. Designerul care a realizat acest model se numeste Theophilus Chin si locuieste in Thailanda. Theophilus Chin face parte din echipa editoriala a publicatiei Wheels Weekly.

Dupa cum stiti, Citroen C-Crosser este frate de platforma cu Peugeot 4007 si Mitsubishi Outlander . Mitsubishi ASX va fi fratele mai mic al lui Outlander, dar va utiliza platforma lui Lancer. Avand in vedere parteneriatul dintre Grupul PSA si Mitsubishi, exista posibilitatea ca modelul sa aiba si "rude" din Franta, cum ar fi C3-Crosser. Peugeot a dezvoltat deja un crossover dintre o compacta si un monovolum – 3008, precum si un crossover mai mare 5008, care nu au nicio legatura cu Mitsubishi ASX sau Lancer.

Modelul relizat de Theophilus Chin este interpretarea unui Mitsubishi ASX prin limbajul de design al celor de la Citroen. Modelul nu are niciun reprezentant anuntat din partea constructorului francez de automobile, dar reprezinta o propunere interesanta din punct de vedere al design-ului.

Cititi mai multe pe Automarket.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea