Stiinta & Tehnologie

#dacia #duster #basescu

Prima Dacia Duster va fi livrata lui Basescu

Presedintele Romaniei, Traian Basescu va fi primul client care va beneficia de SUV-ul Dacia Duster . Seful statului va intra in posesia automobilului la inceputul lunii aprilie.

Cel de-al saselea produs al constructorului auto autohton va fi cumparat de presedinte, si nu de administratia prezidentiala. In luna mai din 2009, presedintele Traian Basescu, a avut ocazia sa se urce la bordul lui Duster . Aflat in vizita la Paris, presedintele Basescu s-a aratat incantat de automobilul amplasat in curtea Ambasadei Romaniei.

Oficialii Automobile Dacia au anuntat ca noul model va fi livrat catre dealerii din Romania in data de 15 aprilie. Comenzile pentru Duster se pot face incepand din 2 aprilie. Duster este disponibil in Romania de la 10.500 de euro (TVA inclus) in versiunea 4x2 si de la 12.300 de euro (TVA inclus) in versiunea 4x4.

Dacia Duster echipat cu un propulsor diesel emite de la 135 g de CO2/km pentru versiunea 4x2 – afisand eticheta Dacia eco˛ – si 145 g de CO2/km pentru versiunea 4x4. Dacia Duster este fabricat la uzina din Mioveni si va fi comercializat in versiunile 4x2 si 4x4 in Europa, Turcia, Africa si in Orientul Mijlociu incepand cu sfarsitul lui martie 2010 .

Cititi mai multe pe Auto.ro     

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie


Citeste pe divahair.ro

Top

Cauta-ti perechea

Acest site foloseste cookies, pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta pe site. Daca ai nevoie de multe detalii despre cum functioneaza acestea, citeste aici.