Stiinta & Tehnologie

#honda #new small concept #low-cost

Premiera: Honda New Small Concept, viitorul low-cost al niponilor

Honda a dezvaluit astazi la New Delhi un prototip botezat New Small Concept, ce anticipeaza liniile de design ale unui viitor model low-cost destinat Indiei si Asiei.

Salonul Auto de la New Delhi a marcat debutul unor modele si concepte noi, destinate pietei orientale si nu numai. Honda nu putea lipsi, japonezii expunand in fata publicului indian un concept complet nou, care prefigureaza un model urban cu cinci locuri.

Botezata simplu si sugestiv new small concept, vedeta standului Honda anticipeaza un viitor model subcompact de serie, asteptat pe piata asiatica si indiana in 2011. Conceptul se individualizeaza printr-un ampartament generos si o serie de bosaje largi, care favorizeaza o tinuta de drum buna.

Designul cu linii ascutite si sportive este dominat de filosofia de design specifica Honda dar si de artificii tehnice mai neobisnuite, cum ar fi manerele ascunse in stalpul posterior , asemeni fratelui mai mare Civic.

Modelul de serie care va deriva din New Small Concept, va avea un caracter low-cost si va fi orientat catre concurenti japonezi, cum ar fi Toyota Etios , prezentat si el tot astazi la New Delhi. Din primele informatii, se pare ca micul model asteptat in 2011 va scoate din buzunarul clientilor incepand cu 7000 de euro.

Cititi mai multe pe Automarket.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea