Stiinta & Tehnologie

#terorist #telefon #apple #apple ieftin

Pregateste Apple un iPhone mai ieftin pentru 2013?

Tot mai multi analisti sunt convinsi ca Apple va lansa un iPhone mai ieftin in 2013, cu care spera sa cucereasca marile piete din Asia: China si India.

Subventionate de operatorii telecom, smartphone-urile Apple au vanzari excelente in America de Nord si Europa, dar in Asia situatia este diferita.

Zvonurile despre un iPhone ieftin circula de cand Tim Cook a preluat conducerea Apple de la Steve Jobs, dar telefonul nu a devenit inca realitate.

Chiar daca noul iPhone mini, cu componente mai putin puternice, este destinat doar pietelelor din China si India, telefonul Apple va fi cu siguranta exportat de distribuitorii locali si in Europa, unde ar putea afecta vanzarile iPhone 5, potrivit analistilor citati de Capital.ro.

O astfel de alternativa ieftina la iPhone ar putea insa ajuta Apple sa isi ia revansa in fata Android, sistem de operare cu o cota de piata tot mai mare.

Ai cumpara un iPhone mai ieftin cu specificatii mai modeste?

Sursa foto: Dn1.kr

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea