Stiinta & Tehnologie

Preferi un telefon business sau unul fun?

Te-ai saturat de vechiul telefon, nu-ti mai place sau pur si simplu nu-l mai tine bateria? S-ar putea sa avem o solutie pentru tine. Arata-ne cat esti de pasionat si cat de mult te pricepi la mobile si noi te vom premia cu un telefon nou-nout.



Premii

Acasa.ro si WizIT.ro ofera ca premiu trei telefoane mobile care sa sa potrivesca stilului tau. Daca preferi business, atunci probabil ca un Nokia N73 iti va satisface exigentele. Dimpotriva, daca preferi un telefon fun , atunci un Sony Ericsson W950i sau un Nokia 6300 cu siguranta vor fi pe placul tau. Concursul se va desfasura in perioada 9 noiembrie – 13 decembrie 2007, castigatorii fiind anuntati prin email dar si pe site pe data de 14 decembrie 2007.

Detalii concurs

Ce trebuie sa faci pentru a castiga unul din aceste trei telefoane? Ai trei optiuni:

• Trimite pe adresa de mail a concursului, concurs.mobile@acasa.ro , o prezentare a unui telefon mobil aflat pe piata din Romania si esti inscris in cursa pentru castigarea unui Nokia N73 . Prezentarea trebuie sa fie cat mai originala, sa dea cat mai multe informatii despre modelul de telefon respectiv si sa contina datele tehnice de care acesta dispune. Mai multe articole trimise inseamna mai multe sanse de a castiga. Fiecare prezentare va primi un numar de puncte – de la 1 la 10 – in functie de calitatea acesteia. Daca vei adauga in mail si cateva fotografii, vei mai primi 1 punct. Daca prezentarea scrisa va fi insotita si de un filmulet – inserare link catre un video postat pe sectiunea video.acasa.ro – atunci vei mai primi un bonus de 3 puncte.

Cele mai bune prezentari vor fi postate pe mobile.acasa.ro afisandu-se si numele utilizatorului care le-a realizat. Toate articolele ce vor aparea pe site vor primi un bonus de 10 puncte.

Utilizatorul care a reusit sa adune cele mai multe puncte de-a lungul perioadei concursului va fi declarat castigator si va intra in posesia unui telefon Nokia N73 .

• Chiar daca jurnalismul nu este punctul tau forte, ai totusi sansa sa castigi un Sony Ericsson W950i . Tot ce trebuie sa faci este sa ne demonstrezi ca esti un forumist desavarsit si sa fii cel mai activ pe forum.acasa.ro la sectiunea Telefoane mobilein perioada de desfasurare a concursului. Fiecare topic nou iti va aduce 3 puncte iar fiecare comentariu, 1 sau 2 puncte, in functie de complexitatea acestuia. Utilizatorul care va acumula cele mai multe puncte la sfarsitul perioadei de concurs va intra in posesia unui telefon Sony Ericsson W950i .

• Nu esti abonat inca la newsletterul Mobile.acasa.ro ? Iti oferim sansa sa te abonezi si sa primesti in fiecare saptamana cele mai noi si mai interesante informatii din domeniu. In plus, daca te abonezi pe perioada concursului, ai sansa sa castigi, prin tragere la sorti , un telefon Nokia 6300 .

Premiile pentru concursul "Business sau Fun?" desfasurat in perioada 9 noiembrie – 13 decembrie 2007 sunt oferite de partenerii nostri – magazinul online WizIT.ro .

Despre WizIT

WizIT este cel mai nou magazin online de IT si electonice. Va oferim o solutie simpla la doua probleme mari: timpul si banii dumneavoastra. Suntem o echipa formata din tineri dinamici si mai ales bine pregatiti, organizati intr-un sistem foarte eficace de preluare, procesare rapida si livrare a produselor destinate clientilor nostri, persoane fizice sau juridice. Scopul nostru este ca fiecare comanda sa fie o prioritate, avand grija sa fie livrata in cel mai scurt timp iar seriozitatea este punctul nostru forte. Adaptandu-ne la cerintele pietei oferim o gama variata de produse IT la preturile cele mai avantajoase.

Vizitarea magazinului nostru nu obliga vizitatorii sa cumpere, insa ii ajuta sa fie bine informati!

Drepturile de autor

Materialele inscrise trebuie sa respecte legea drepturilor de autor. Participantul trebuie sa fie proprietarul tuturor drepturilor asupra materialelor inscrise in concurs.

Participantul este unic responsabil asupra oricaror consecinte directe sau indirecte ce pot aparea ca urmare a inscrierii materialelor in acest concurs. Participantii pastreaza drepturile de autor asupra materialelor.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea