Stiinta & Tehnologie

# ssoft restaurant #restaurant

POB soft restaurant – programul de gestiune preferat al angajatilor

Personalul din domeniul HoReCa se va confrunta intotdeauna cu un set de provocari ce nu sunt intalnite si in alte domenii de activitate. Pentru ca numarul clientilor este ridicat, angajatii pot comite anumite greseli care duc la pierderi financiare. Pierderi pe care niciun angajator nu si le doreste pot fi inlaturate folosind un soft restaurant.

 

Pentru a simplifica munca fiecarui angajat si pentru mai multa productivitate, softul este special adaptat pentru restaurante, baruri, hoteluri, cafenele. POB HoReCa reprezinta o solutie sigura si de incredere. Nu numai ca evitati eventualele greseli, dar angajatii se vor bucura de un adevarat sprijin si clientii vor simti ca afacerea ta este mai serioasa si profesionala.

Angajatii tai nu trebuie sa fie experti in domeniul IT pentru a gestiona corect programul POB Soft HoReCa, acesta este usor de utilizat si pot fi create mai multe conturi, pentru fiecare angajat care are nevoie de acces la acest soft.

De ce sa alegi POB Soft HoReCa in afacerea ta?

Iti doresti sa oferi mai multa incredere fiecarui client care paseste pragul afacerii tale? Un soft de gestiune va scurta timpul de asteptare a fiecarui client, iar angajatii tai se vor concentra integral pe oferirea unor servicii de calitate, ospitaliere.

Iata care sunt functiile programului de gestiune POB Soft HoReCa:

Poti emite documente de plata diverse – Te-ai confruntat de multe ori cu probleme vis-a-vis de emiterea unor documente de plata care sa-i multumeasca pe clienti? Nu trebuie sa-ti supui angajatii la treburi mult prea complicate, programul de gestiune POB Soft HoReCa este softul de care aveti nevoie pentru bonuri, facturi si chitante.

Poti adauga produse – Gestionarea produselor de care dispui poate fi o munca dificila, iar angajatii tai pot avea anumite scapari din acest punct de vedere. Cu ajutorul POB Soft HoReCa poti introduce produse, le poti cauta dupa codul de bare si le poti fotografia pentru a avea o evidenta clara a acestora.

Poti incasa plati – Fiecare client este diferit prin felul sau de a fi, iar nu toate persoanele care iti pasesti pragul opteaza pentru aceeasi metoda de plata. Cu ajutorul programului de gestiune mentionat poti incasa plati cash, cu cardul, bon sau protocol.

Mai mult decat atat, POB Soft HoReCa te poate ajuta sa ai o evidenta mai clara asupra produselor pe care afacerea ta le comercializeaza si asupra meselor din locatie. Fiecare utilizator al softului isi poate crea cate un cont, iar astfel nu vor aparea neintelegeri intre angajatii tai.

Clientii isi doresc sa fie serviti corespunzator, sa intalneasca ospatari prietenosi si mereu cu zambetul pe buze. Chiar daca oferi cele mai calitative produse, fiecare persoana isi doreste sa mearga intr-un loc in care sunt serviti corespunzator. Daca afacerii tale ii lipseste acest aspect, ar trebui sa te preocupe in cel mai scurt timp.

Este contraindicat sa incarcati programul angajatilor cu o multime de task-uri pe care nu le pot duce la sfarsit, cel putin atat timp cat un program de gestiune precum POB Soft le poate usura munca si se pot concentra asupra servirii.

Pentru mai multe solutii software de gestiune, vanzare si contabilitate primara, vizitati site-ul producatorului https://www.pobsoft.ro

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea