Stiinta & Tehnologie

#cyber tyre #pneu inteligent #pirelli

Pirelli a creat un pneu inteligent: Cyber Tyre

Pirelli a dezvoltat o anvelopa inteligenta, care monitorizeaza numerosi parametri in timp real. Aceasta va debuta pe piata in decursul acestui an si monitorizeaza informatii pretioase precum temperatura, presiune, sarcina medie si numarul de rotatii efectuate.

Producatorii de de la Pirelli au creat un pneu special in colaborare cu o companie americana intitulata Schrader Electronics. Acestia vor de aduca in productie in termen de trei ani un pneu inteligent , care va prezenta informatii in timp real despre starea sa.

Compania Schrader Electronics este liderul autoproclamat al sistemelor de monitorizare a presiunii in pneuri, iar scopul acestora este de a introduce primul pneu inteligent din lume. Viitoarele pneuri inteligente vor fi echipate cu un set de senzori speciali, care vor transmite informatii importante unui receptor montat in bosajele aripilor.

Continuarea pe Automarket.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea