Stiinta & Tehnologie

#philips xenium #philips #star print

Philips Xenium, o noua gama de telefoane mobile pe piata romaneasca

Noua gama de telefoane Philips Xenium este acum prezenta pe piata romaneasca prin intermediul distribuitorului autorizat Star print in cadrul retelelor GSM specializate.

Gama disponibila in acest moment include modelele Philips Xenium X100, Philips Xenium X501, Philips Xenium X503, Philips Xenium X510 si Philips Xenium X806.

Conform specificatiilor oficiale, fiecare dintre modelele Philips au perioade de standby cuprinse intre o luna si doua luni, iar timpul de convorbire variaza intre 7.5 ore si 16 ore. Valorile minime mentionate (1 luna in standby si 7.5 ore de convorbire) permit unui utilizator care vorbeste in jur de o ora pe zi, sa ajunga la o autonomie reala de aproximativ 10 zile.

Modelul de entry al gamei este handsetul X100 ce are functii de lanterna, MP3 player, radio FM, browser WAP si suport pentru carduri de memorie. Lista de specificatii a lui Philips Xenium X100 include suport pentru conectivitate GSM si GPRS, un display TFT de 1.8 inchi cu rezolutie de 128 x 160 pixeli, precum si suport pentru doua cartele SIM.

Philips Xenium X503 este un telefon compact, dotat cu o camera de 3.2 megapixeli, MP3 player, radio FM cu RDS, un jack audio de 3.5 mm, suport Bluetooth stereo si slot pentru carduri microSD de pana la 8 GB. In plus, terminalul foloseste un port mini USB, atat pentru transfer de date, cat si pentru incarcare. Acest handset dual SIM foloseste o lista inovatoare de contacte, care permite operarea cu usurinta cu 2 cartele.

Xenium X510 este un terminalul dual SIM ce foloseste un display touch de 2.4 inchi, cu rezolutie de 240 x 320 pixeli si suport pentru recunoasterea scrisului de mana, iar lista sa de dotari mai include si conectivitate GSM 900/1800 MHz, o camera de 2 megapixeli, conectivitate USB si Bluetooth. Philips Xenium X510 cantareste 103 grame si foloseste un slot pentru carduri microSD.

Varful de gama, Philips X806, are un design deosebit de atragator, cu grosime de 14 mm, dotat cu un display TFT de 3.5 inchi, cu rezolutie de 240 x 400 pixeli, camera de 5 megapixeli, Bluetooth, radio FM, memorie interna de 47 MB si slot pentru carduri microSD.

Telefoanele din noua gama Philips vor fi disponibile incepand cu aceasta luna, prin intermediul distribuitorului autorizat Star Print, leader in domeniul distributiei IT&C.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea