Stiinta & Tehnologie

#romania #lansare #peugeot 308 sw

Peugeot 308SW din toamna in Romania

Peugeot 308 SW (break) va ajunge in toamna pe piata, iar in prima parte a anului viitor va fi lansat si modelul 308 CC ( decapotabil ), preturile urmand sa fie stabilite in apropierea momentului lansarii, a anuntat Trust Motors, importatorul marcii franceze in Romania.

"Gama Peugeot se va intregi, in acest an, cu modelul 308 SW (break), pe care il vom lansa in toamna. In prima parte a anului viitor vom lansa Peugeot 308 CC (decapotabil), model care inlocuieste automobilul 307 CC", au declarat vineri agentiei MEDIAFAX oficialii companiei importatoare.

In prezent, in Romania sunt disponibile 13 modele Peugeot pentru transportul de pasageri si patru modele de vehicule comerciale , in diferite configuratii ale caroseriei.

Vanzarile marcii franceze in Romania au scazut cu 2% in primul semestru, comparativ cu aceeasi perioada a anului trecut, la 7.652 de unitati.

 

Pentru mai multe informatii despre ultimele modele de masini de pe piata aboneaza-te la Newsletterul Masini.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea