Stiinta & Tehnologie

#masini #peugeot #peugeot 308 #facelift

Peugeot 308 facelift, primele imagini

Peugeot a publicat primele imagini cu 308 facelift, model ce vine cu o serie de modificari la nivel estetic, precum si o versiune ecologica e-HDi.

La capitolul estetica, francezii au optat pentru o parte frontala inspirata din conceptul 5 By Peugeot si din cel mai nou model din gama, 508, aplicand astfel noua reteta de design a gamei constructorului auto.  Modificarile au fost aplicate atat versiunii hatchback a lui 308, cat si versiunilor SW si CC.

Punctual, remarcam un set nou de lumini de pozitie de zi cu tehnologie LED , un calandru schimbat total, blocuri optice noi, o capota retusata si o bara fata reproiectata. In toate versiunile de caroserie modelul a slabit 25 kg.

Oferta cromatica pentru caroserie include nuante precum Bourrasque Blue, Philaea Blue, Umber, Bianca White, Hurricane Grey, Vapor Grey, Aluminium, Shark Grey, Black Pearl, Babylon Red si Pearlescent White (rezervata pentru 308 CC).


Citeste mai multe detalii pe Auto.ro.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea