Stiinta & Tehnologie

Peugeot 207 Le Mans Series

Dupa succesul inregistrat in calificarile dar si in cursa de la Le Mans , francezii de la Peugeot au prezentat detaliile automobilului care poarta numele celebrei curse de 24 de ore. Astfel Peugeot 207 Le Mans Series este un automobil care va fi produs in 2.000 de exemplare si se deosebeste de modelul de baza printr-un aspect agresiv reprezentat de bara frontala sportiva cu o grila de aluminiu si faruri negre, cromate (Black Chrome).

Galerie foto cu Peugeot 207 Le Mans Series

Ornamentele laterale, inclusiv oglinzile sunt vopsite in culoarea caroseriei iar capota, plafonul si spoilerul sunt traversate de o dunga rosie cu margini albe sau negre, care subliniaza caracterul sportiv al masinii. De asemenea, logo-ul companiei Peugeot este desenat pe portiere, ca si cel "Le Mans Series", pe usa portbagajului.

Jantele Pitlane din aluminiu, de 17 inch si culorile in care este vopsit Peugeot-ul 207 Le Mans Series, alb si negru, intregesc imaginea dorita de producatorul francez pentru aceasta editie speciala a celebrului lor model. Interiorul este "importat" de la 207 RC, toate scaunele fiind de tip "scoica".

Volanul, ca si scaunele, este imbracat intr-un material mat, inchis la culoare. Schimbatorul de viteze, pedalele, si alte elemente de finisaj din interior sunt din aluminiu.

207 Le Mans Series beneficiaza de trei motoare: un propulsor 1,6 HDI, DPFS, care dezvolta 110 cai putere, un al doilea 1,6 HPT, 16v, cu 150 cai putere si care beneficiaza de o singura teava de evacuare, cromata. Ultimul, si cel mai puternic dintre motoare (175 cai), este cel 1,6 HPT, 16v, si are doua tevi cromate de evacuare.

 

Pentru mai multe informatii despre ultimele modele de masini de pe piata aboneaza-te la Newsletterul Masini.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea