Stiinta & Tehnologie

#NETSEO.RO #realizare website ieftin #creare site #realizare website

Pasii de succes care te ajuta la crearea unui site web functional

Fie ca vrei sa lansezi un blog de retete, un site de moda, o platforma care se dedica jocurilor sau ai in vedere orice altceva, e important sa-ti faci un plan “de atac” prin care sa vanezi cati mai multi vizitatori.

Pe internet se gasesc de toate iar ideea unei site care sa transpuna exact ceea ce oferi intr-un ambalaj frumos se poate dovedi un succes garantat.

Pasii pentru o realizare website sunt la fel de importanti ca mentinerea site-ului in rating-ul de cautari iar strategia de compunere a acestuia se bazeaza pe elemente de design adaptat si functionalitati avansate. Fiecare site realizat vine la pachet cu panoul de administrare, modul de SEO per pagina inclus, categorii si articole diverse distribuite pe un numar nelimitat de pagini.

Echipa Netseo va pune la dispozitie o realizare website ieftin dezvoltat pe ultima versiune a platformei Cs-Cart ce vine la pachet cu o administrare usoara fara a fi nevoie de cunostinte in programare. Prin suportul tehnic inclus, in fiecare pachet, veti putea administra platforma fara a mai fi nevoie de alte cunostinte sau ajutor extern. Printre altele, in mijloacele de creare site veti avea posibilitatea de compunere a galeriilor multimedia, formulare de contact si newsletter ce vor face ca proiectul dumneavoastra sa capete o utilitate si o estetica aparte.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea