Stiinta & Tehnologie

#Barbie conversatii #Hello Barbie #papusi inteligente #barbie

Papusa Barbie, in era tehnologiei. Vorbeste, spune glume si povesti

Fetitele moderne nu se mai multumesc doar cu Barbie frumos imbracate si pieptanate, ele isi doresc sa poata vorbi cu celebra papusa. Asa ca producatorii de jucarii au si pus la punct un mod in care sa le satisfaca dorintele, iar Barbie va putea purta conversatii cu copiii, prin intermediul unei platforme de recunoastere vocala.

Un prototip al papusii, numit Hello Barbie, a fost prezentat la Targul de Jucarii de la New York, pe 14 februarie, unde au fost expuse o multime de jucarii inteligente (smart toys), informeaza bbc.com.

"Principala cerinta pe care o primim de la fetitele din intreaga lume este ca vor sa poata avea o conversatie cu Barbie. Acum, pentru prima data, Barbie va putea purta o conversatie bidrectionala", a declarat o purtatoare de cuvant a producatorului de jucarii Mattel, care va colabora cu firma americana ToyTalk pentru realizarea papusii interactive.

Hello Barbie va putea participa la jocuri interactive, va putea spune glume si povesti.

De asemenea, jucaria va asculta ceea ce spune copilul si se va adapta in timp, astfel incat, daca un copil spune ca ii place sa danseze, jucaria va putea face referire la acest lucru in viitor.

Hello Barbie va avea nevoie de o conexiune wi-fi (fara fir) la internet si va putea fi utilizata timp de circa o ora la o singura incarcare a bateriei.

Un microfon, un difuzor si doua LED-uri tricolore vor fi instalate in colierul papusii, in timp ce acumulatorii vor fi instalati in picioare si vor putea fi conectati la un incarcator extern ce va putea fi montat pe perete.

Pretul noi jucarii va fi de circa 75 de dolari, dar o data de lansare comerciala nu a fost inca anuntata.

Sursa foto: chipchick.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea