Stiinta & Tehnologie

#pandorum #film #hollywood #joc mobile #telefon mobil #horror

Pandorum devine joc pentru telefoanele mobile

Una din cele mai recente productii de la Hollywood, horror-ul Pandorum, va deveni joc pentru dispozitivele mobile.

Starz Media si Artificial Life si-au anuntat parteneriatul si intentia de a realiza jocul pentru mai multe platforme mobile.

Povestea filmului

Actiunea din Pandorum urmareste evenimentele misterioase petrecute la bordul unei nave spatiale. Doi astronauti, Bower si Payton se trezesc abandonati in spatiu.

Mai mult, acestia nu au nici cea mai vaga idee unde se afla, de cat timp sunt acolo si care este misiunea lor. Explorand nava, acestia descopera ca nu sunt singuri.

Din pacate, situatia in care cei doi se afla este mai grava decat isi imagineaza. Secretele pe care Bower si Payton le descopera ii fac sa realizeze ca supravietuirea interegii omeniri depinde de actiunile lor.

Joc pe mobile

Cele doua companii au ales sa lucreze la un joc bazat pe acest film datorita actiunii intense si potentialului pe care il are  pelicula. Reprezentantii Starz Media si Artificial Life au declarat ca titlul va fi disponibil pe mai multe platforme mobile.

"Suntem incantanti sa lucram cu Starz Media la dezvoltarea acestui proiect. Cei de la Starz au un portofoliu foarte variat care poate fi usor adaptat continutului pentru mobile"
, a declarat Eberhard Schoneburg, CEO-ul Artificial Life.

In prezent nu se stie data exacta a lansarii lui Pandorum pentru mobile, dar se preconizeaza ca evenimentul va avea loc odata cu premiera filmului. Pretul jocului nu a fost nici el anuntat.

Pandorum ~ Trailer

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea