Stiinta & Tehnologie

#palm pre #sprint #slider #qwerty #bell #canada

Palm Pre anuntat oficial pentru Canada

Daca americanii si restul lumii inca asteapta anunturile oficiale ale companiei Palm cu privirea la lansarea terminalului Pre, canadienii pot dormi linistiri.

Palm a anuntat oficial lansarea lui Pre in Canada prin operatorul de telefonie mobila Bell.

In Canada

Bell este principalul operator de telefonie mobila din Canada. Acestia au postat recent pe site-ul oficial faptul ca Palm Pre se va lansa oficial in reteau lor si ca terminal va fi disponibil din a doua jumatate a anului. Totodata, Palm Pre va fi adaptat retelelor CDMA din aceasta tara.

Specificatiile tehnice ale modelului nu vor fi prea diferite de cele anuntate de operatorul american Sprint in reteaua caruia Palm Pre e posibil sa se lanseze in Statele Unite ale Americii. Pana acum, majoritatea terminalelor Palm au fost lansate in reteaua acestui operator.

Totodata, primul Palm Pre nu va fi codat, iar unii speculeaza ca pretul telefonului se va ridica la 400 de dolari americani. Dar in clipa cand Sprint a postat pe site-ul lor pretul pentru un alt terminal Palm, Treo Pro, adica 249 USD, au aparut si zvonurile care indicau faptul ca si Pre va avea acelasi pret. Acest zvon a devenit si mai credibil dupa ce operatorul a sters de pe site informatiile initiale.

Specificatii tehnice Palm Pre

Palm Pre are un ecran de 3,1 inch, sensibil la atingere cu o rezolutie de 320 x 480 pixeli. In plus partea de jos a ecranului suporta "gesturi", miscari ale degetelor precum telefonul Apple, iPhone.

Modelul este un slider care dispune si de tastatura QWERTY completa. Telefonul ruleaza platforma recent dezoltata de Palm, webOS, dispune de un procesor mult mai bun, despre care compania spune ca are o putere foarte mare. Memoria interna a lui Palm Pre este de 8 GB.

Telefonul are camera foto de 3 MP cu flash LED, dar nu se stie daca dispune de autofocus. Palm Pre are si slot pentru mufa stadard de casti audio de 3,5 mm si suporta conectivitate EV-DO (Evolution-Data Optimized), WiFi 802.11b/g, are receptor GPS si Bluetooth cu A2DP.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea