Stiinta & Tehnologie

#operator de telefonie mobila #telefon mobil #ecran tactil #orange vegas

Orange lanseaza Vegas, propriul terminal cu ecran tactil

Operatorul de telefonie mobila Orange planifica lansarea propriului dispozitiv mobil cu ecran tactil.

Proiectul se numeste Vegas si este un terminal care se va lansa prima data in Marea Britanie.

Specificatii tehnice


Orange Vegas va functiona in retele GSM si va suporta un maxim de conectivitate GPRS. Modelul are un ecran de 2,4 inch, sensibil la atingere cu rezolutie QVGA de 240 x 320 px.

Telefonul va mai avea Bluetooth si player muzical incorporat. Memorie interna este de doar 64 MB, dar dispozitivul vine cu un card microSD de 1 GB la pachet.

Orange Vegas va fi disponibil in doua culori, negru si roz, cantareste doar 84 de grame si dispune de un acumulator care rezinta pana la 7 zile in modul stand-by si pana la 3 ore de convorbiri.

Alte detalii

Orange Vegas a aparut deja pe site-ul oficial din Marea Britanie al producatorului, dar nu poate fi inca achizitionat. Reprezentantii companiei au declarat ca pretul telefonului mobil nu va depasi suma de 69 euro, aproximativ 300 RON.

In prezent nu se stie cand exact Orange va lansa terminalul Vegas, dar se asteapta ca pana in luna mai acesta sa fie disponibil.

Totodata, este posibil ca operatorul de telefonie mobila sa livreze modelul in mai multe tari din Europa. In Marea Britanie, Orange Vegas va putea fi achitionat cu planul tarifar Pay as You Go.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea