Stiinta & Tehnologie

#leasing masina # achizitionare masina #leasing #masina #leasing auto

Opteaza pentru leasing-ul extern pentru achizitia masinii favorite. Alege intelept

Achizitionarea masinii iti poate da batai de cap, mai ales daca modelul pe care ti-l doresti depaseste cu mult suma pe care ai fi fost dispus sa o platesti. Asadar fie trebuie sa te orientezi catre o masina mai ieftina, dar care nu-ti ofera optiunile dorite, fie trebuie sa gasesti rapid o alta solutie.

Din fericire, cea mai rapida si sigura solutie in acelasi timp, o constituie o forma de finantare, care are un avantaj major, mai exact te scuteste de plata TVA-ului. Asadar, iti poti achizitiona masina favorita prin leasing extern.

Alege calitatea autoturismului perfect pentru tine si familia ta

Prin urmare, daca iti doresti o masina second-hand, insa iti doresti una de calitate superioara, cat mai noua si sa ai certitudinea ca din punct de vedere tehnic, dar si estetic, este ceea ce ai cautat, aceasta varianta este cea pe care trebuie sa o alegi.

Atunci cand vine vorba de o astfel de investitie nu trebuie sa faci compromisuri. Autoturismul ales trebuie sa-ti ofere, inainte de toate, siguranta, deoarece o vei utiliza zilnic sau aproape in fiecare zi.

Stabileste daca pentru tine este mai importanta partea tehnica sau daca, dimpotriva, cea estetica este cea care primeaza. In orice caz, alegand un autoturism de calitate inalta vei avea garantia ca nu vei intampina defectiuni tehnice pe parcurs.

Alegand sa achizitionezi autoturismul prin leasing extern, nu doar ca vei avea o masina de foarte buna calitate, insa vei putea profita de toate avantajele pe care le vei avea optand pentru aceasta forma de finantare.

Este o modalitate de finantare foarte des solicitata de catre clientii care au incasari in moneda Euro, dar nu reprezinta o conditie. Ca in orice tip de credit, este perceputa si o dobanda care poate incepe de la 3,5%, iar in ceea ce priveste avansul, acesta porneste de la 10%.

Nu exista nicio diferenta intre documentele necesare in cazul intocmirii unui dosar in privinta unui credit extern sau unul ca si leasing-ul auto, deoarece in ambele cazuri sunt necesare atat documente juridice, cat si financiare.

In cazul in care mai sunt necesare informatii suplimentare sau sunt anumite neclaritati, atunci este posibil ca furnizorul sa va mai ceara si alte documente, care nu se regasesc pe lista clasica, insa aceste cazuri sunt exceptionale.

Sunt foarte mult avantaje de care poti profita daca vei alege aceasta forma de finantare. Cateva dintre acestea sunt urmatoarele:

  • In acest caz vei fi proprietarul autoturismului inca de la inceput, nu firma de leasing cum se intampla adesea;
  • Nu esti nevoit sa platesti si TVA-ul, fiind o achizitie intracomunitara;
  • Un alt aspect pozitiv este faptul ca, toate cheltuielile privind aceasta achizitie sunt deductibile;
  • Nu in ultimul rand, preturile asigurarilor sunt mai mai avantajoase.

Asa-i ca, ti-ai gasit autoturismul preferat?

Descopera mai multe – cu Auto-Leasing

Compania activeaza in acest domeniu de aproximativ 10 ani. In tot acest timp, clientii au fost indrumati si le-au fost oferite toate informatiile necesare cu privire la achizitionarea de auto rulate.

Expertii de la auto-leasing.ro te ajuta cu toate detaliile referioare la masina pe care ti-o doresti, cat si in ceea ce priveste modul de finantare, astfel incat decizia ta sa nu te poata dezamagi, iar experienta sa fie una satisfacatoare.

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea