Stiinta & Tehnologie

#android #fotografii #smartphone #Oppo R1

Smartphone-ul care promite sa reinventeze fotografiile pe timp de noapte

Chinezii de la Oppo intra din ce in ce mai tare pe piata smartphone-urilor si anunta ca pregatesc R1, un telefon cu Android care se lauda cu poze nocturne de foarte buna calitate.

Nu cu mult timp in urma, producatorul chinez de telefonie Oppo anunta ca flagshipul sau N1 va fi disponibil si in Europa incepand cu data de 10 decembrie. Acum, acelasi producator anunta ca lucreaza la R1, un model care se va axa pe pozele realizate pe timpul noptii.

In acest sens a prezentat un teaser, insotit de un scurt comentariu. Potrivit GSM Arena, noul Oppo R1 promite un senzor nou, care va revolutiona capturile nocturne, urmand sa fie echipat cu o carcasa de sticla, cu finisaje excelente. Noul R1 urmeaza a fi dezvaluit la sfarsitul acestui an.

Teaserul sugereaza ca noul Oppo R1 va fi disponibil in nuante de alb si negru. Nu se cunosc detalii despre pret si nici despre tarile in care smartphone-ul va fi disponibil.

Sursa foto: androidauthority.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea