Stiinta & Tehnologie

#opera mini #iphone #broswer

Opera Mini pentru iPhone va fi prezentat la MWC 2010

Mobile World Congress 2010, evenimentul dedicat dispozitivelor mobile se apropie, iar cei de la Opera au anuntat ca versiunea Mini compatibila cu telefoanele iPhone va fi prezentata oficial in cadrul acestui show.

Din pacate, pentru moment nu exista o versiunea beta pentru terminalele iPhone pe care utilizatorii o pot testa.

Comunicat oficial

Compania producatoare a dezvaluit intr-un comunicat recent ca Opera Mini pentru iPhone va fi prezentata reprezentantilor presei in cadrul evenimentului Mobile World Congress 2010. Din pacate restul "curiosilor" prezenti la eveniment nu vor putea lua partea la demonstratia companiei. Totusi, reprezentantii Opera asigura fanii ca la stand vizitatorii vor putea admira si testa versiunile deja existente sau in varianta beta a browser-ului pentru mobile Opera. Astfel, compania isi va etela o serie de telefoane care au integrat Opera Mobile 10 beta 3 pe Symbian S60 si Windows Mobile, Opera Mobile 10 beta pe Android si Opera Mini 5 beta pe alte platforme mobile.

Pe Symbian si WinMo

Pana acum, cei de la Opera au lansat versiuni full si beta pentru smartphone-urile care ruleaza sistemele de operare Windows Mobile si Symbian, care recent a devenit open-source.

"Aceasta este o oportunitate unica de a prezenta publicului experienta de care este capabil browser-ului pe telefoanele Apple iPhone si sa demonstram puterea Opera Mini pe o serie de alte platforme si dispozitive mobile", a declarat Jon von Tetzchner, cofondatorul Opera Software.

Din pacate nu se stie cand versiunea Opera Mobile pentru iPhone va fi disponibila pentru download, mai ales ca telefonul mobile Apple are deja integrat propriul browser web denumit Safari.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea