Stiinta & Tehnologie

#opel #astra #vanzari #compacta

Opel Astra, cea mai vanduta compacta

Opel Astra este cel mai bine vandut model al clasei C, cu 314 de unitati livrate in luna august. Totodata Opel Astra este al doilea cel mai vandut model de import din Romania.

Tot in luna august, cota de piata a Opel a atins un nou maxim lunar, de 9.2%, conform statisticilor privind inmatricularile.

La nivel european, noul Opel Astra a inregistrat 200.000 de comenzi pana in acest moment, cu 20.000 mai multe decat targetul pentru intregul an.

Succesul lui Opel Astra se datoreaza atat raportului calitate pret, cat si dotarilor tehnice inovatoare si noului limbaj de design Opel. Noua generatie Opel Astra aduce in clasa autovehiculelor compacte multe echipamente de confort si de siguranta din segmentul superior.

Sunt disponibile tehnologii de exceptie, cum ar fi sasiul mecatronic complet nou, cel mai avansat sistem de iluminare, o camera frontala care recunoaste semnele de circulatie (functionala doar in unele tari din sud-estul Europei) si tehnologia scaunelor cu cele mai bune caracteristici ergonomice.

Opel Astra a primit 16 premii, inclusiv titlul “Volanul de Aur“, acordat in urma votului a 40 de milioane de cititori europeni ai unei celebre reviste germane, dar si prestigiosul premiu de design “ red dot ”. Acesta este acordat de catre un juriu international de experti in design care isi bazeaza analiza pe gradul de inovare , functionalitate si calitate al produselor.

De altfel, publicul roman si-a manifestat preferinta pentru a zecea generatie a Opel Astra in competitiile organizate de site-urile Automarket.ro, Auto.ro si Drive-test.ro, Astra impunandu-se prin Design, raportul Calitate/Pret si "Best drive".

 

Cititi mai multe pe Auto.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea