Stiinta & Tehnologie

#masini #opel ampera #popel ampera in romania

Opel Ampera este disponibil si pentru cumparatorii din Romania

Automobilul electric Opel Ampera este disponibil si in Romania, putand fi comandat la dealerul DiBias. Pretul unui asemenea model este de 44.702 euro (TVA inclus).

"Facem parte din reteaua exclusivista a dealerilor europeni dedicati Ampera. Ne-am dorit sa fim parte a acestui proiect pentru ca acest model face disponibila astazi o tehnologie pe care ne-o inchipuiam ca apartinand viitorului", spune Tiberiu Bardan, director general DiBas.

"Calitatile tehnice ale acestui model si faptul ca nu necesita infrastructura fac sa fie o solutie viabila pentru condusul in oras, dar un numai: Ampera se incarca de la orice priza casnica si ofera inclusiv solutia tehnica pentru drumuri prelungite", a explicat Bardan.

Opel Ampera este primul autovehicul electric care se poate deplasa oriunde, oricand. O baterie litiu-ion de 16 kWh alimenteaza motorul electric de 111 kW/150 CP. In functie de stilul de conducere si de conditiile de drum, masina poate parcurge o distanta cuprinsa intre 40 si 80 kilometri fara a produce emisii poluante, functionand numai pe baza energiei furnizate de baterie.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea