Stiinta & Tehnologie

#renault wind #coupe roadster #twingo

OFICIAL: Renault Wind, coupe roadster bazat pe Twingo

Renault a dezvaluit astazi primele imagini si informatii ale noului Wind, un coupe roadster capabil sa transporte doua persoane si sa renunte la acoperis in numai 12 secunde.

Asa cum anuntam si saptamana trecuta, Renault va aduce la Salonul Auto de la Geneva un nou model bazat pe Twingo. Numele sau este Wind si se vrea a fi o decapotabila destinata tinerilor care adora sa conduca in aer liber.

Modelul francez este un coupe roadster care masoara 3.83 metri si poate transporta doar doua persoane. Dimensiunile il fac mai degraba un vehicul destinat aglomerarilor urbane, insa capacitatea constanta a portbagajului (270 de litri in orice pozitie a acoperisului) il recomanda si ca un automobil ce poate fi folosit pe distante mai lungi.

Momentan Renault a pastrat secrete detaliile tehnice ale modelului care imprumuta formele actualului Twingo, preferand sa tradeze doar tehnologia inovativa de rabatare a acoperisului. Este vorba despre un sistem pivotant, care transforma modelul coupe intr-o decapotabila in numai 12 secunde.

Mai multe detalii despre noul Renault Wind vor fi facute publice in data de 2 martie, in cadrul conferintei de presa desfasurate la Salonul de la Geneva.

Cititi mai multe pe Automarket.ro

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea