Stiinta & Tehnologie

#smart cooking #sony ericsson #telefon mobil # sony ericsson xperia #nyphon

Nyphon, urmatorul smartphone din seria Xperia

Dupa ce misterul asupra telefonului Sony Ericsson Nozomi aproape s-a risipit, iata ca un alt terminal de top al producatorului isi face aparitia pe internet. Este vorba despre Sony Xperia Nyphon , relateaza SemcBlob.

Sony Ericsson anunta, in urma cu doar cateva luni, ca din 2012 isi va concentra toata atentia si proiectele pe dezvoltarea in exclusivitate a smartphone-urilor si va renunta la producerea unor terminale ieftine, care par a nu mai fi cerute de consumatori. Producatorul se tine de cuvant si va lansa, in 2012 mai multe smartphone-uri. Dupa aparitia primelor informatii referitoare la Sony Ericsson Nozomi, iata ca acum sunt "scapate" pe internet mai multe imagini cu un alt smartphone: Xperia Nyphon.



Se pare ca telefonul va fi primul care va fi brandat Sony, nu sony Ericsson, marcand transformarea companiei dupa despartirea de Ericsson. Sony Xperia Nyphon va avea un procesor la 1Ghz (dial-core - chipset ST-Ericsson), touchscreen qHD de inci, camera foto de 8 MP ( Exmor R), 1GB Ram si 16GB ROM si va rula Android Gigerbread la lansare urmand sa fie upgradat la Ice Cream Sandwitch. Telefonul va fi lansat, cel mai probabil, in luna iunie 2012.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea