Stiinta & Tehnologie

#bmw #seria 1 #seria 7 #gran turismo

Noutati de la BMW in luna septembrie

Incepand cu toamna acestui an, modelele BMW se bucura de un numar mai mare de motoare disponibile, precum si de imbogatirea gamei de echipamente.

Astfel, din luna septembrie noul BMW Seria 5 sedan poate fi, pentru prima data, echipat cu sistemul inteligent de tractiune integrala BMW xDrive.

De asemenea, pachetul de echipare Design Pure Impulse este disponibil pentru BMW Z4, pentru un plus de eleganta si sportivitate.

BMW 116 d, modelul de baza al Seriei 1, indeplineste normele Euro 5, iar BMW X1 xDrive23d va avea disponibila transmisia manuala cu sase trepte.

Tot in luna septembrie devine disponibila cea mai puternica versiune diesel – BMW 535d Sedan. Motorul cu sase cilindri dispusi in linie, cu BMW TwinPower Turbo si injectie directa Common Rail, dezvolta o putere maxima de 300 CP la 4.400 rpm, totul dintr-o capacitate de trei litri.

BMW 525d Touring
completeaza gama de versiuni diesel disponibile. Cu o capacitate de 3,0 litri si sase cilindri dispusi in linie, propulsorul dezvolta 204 CP la o turatie de 4.000 rpm.

Prima luna de toamna marcheaza si imbogatirea gamei bmw seria 5 gran turismo cu variante noi cu tractiune integrala, lucru care se intampla si cu Seria 7.

Tot din luna septembrie, prin noua clasificare primita de BMW 116d, toate modelele gamei BMW Seria 1 indeplinesc standardele EU5.

 

Cititi mai multe pe Auto.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea