Stiinta & Tehnologie

#seat leon #salonul auto de la paris #lansare seat leon

Noul Seat Leon va fi lansat la Salonul Auto de la Paris

Seat a anuntat prezentarea celei de-a 3-a generatii a Seat Leon la Salonul Auto de la Paris (29 septembrie - 14 octombrie). Primele Seat Leon vor fi livrate in aceasta toamna, inclusiv cumparatorilor din Romania.

Producatorul spaniol de automobile, achizitionat de Volkswagen, va prezenta odata cu noul Seat Leon si noua sigla a companiei, un "S" restilizat. Noul Seat Leon a fost dezvoltat pe aceeasi platforma folosita de Audi A3, care va fi utilizata si pentru noul Volkswagen Golf VII, potrivit EVZ.ro.

Modelul de clasa C are un design care adopta liniile Volkswagen, fara modificari prea mari ale profilului. Noul Seat Leon este cu 5 cm mai scurt si cu 90 kg mai usor decat modelul precedent.

Primele poze oficiale cu Seat Leon prezinta modelul cu 5 usi, dar Seat lucreaza si la o varianta sportiva cu 2 portiere si la un Seat Leon break.

Preturile pentru a 3-a generatia Seat Leon vor fi anuntate abia la toamna, insa noile motoare, de 1,2 l si 2 l, benzina si diesel, vor avea un consum mai redus si emisii de dioxid de carbon mai mici.



Sursa foto: Carthrottle.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea