Stiinta & Tehnologie

#romania #megane rs #renaul

Noul Renault Megane RS costa 22.600 de euro in Romania

Renault a anuntat preturile de Romania ale noului Megane RS , dar si intrarea in oferta comerciala a versiunilor Megane si Fluence de 2.0 16v cu transmisie CVT si a lui Laguna Coupe GT cu directie integrala.

Renault a anuntat astazi pretul oficial de pornire al noului Megane RS, cea mai sportiva versiune a celei de-a treia generatii a compactei franceze. Noul Renault Megane RS poate fi comandat incepand de maine, 1 mai, de la reprezentantele Renault din tara, suma minima de care un client va trebui sa se desparta pentru a intra in posesia unui exemplar fiind de 22.600 de euro (cu TVA inclus).

Noul Megane RS va fi disponibil pentru comenzi impreuna cu ambele variante de sasiu (Sport pentru rularea cotidiana si Cup pentru performante supersportive si pentru circuit), urmand sa dispuna de sistemele RS Dynamic Management (posibilitatea de a alege intre trei moduri de setare a ESP-ului) si RS Monitor (telemetria integrata).

Continuarea pe Automarket.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea