Stiinta & Tehnologie

Noul Mercedes Benz SL65 AMG

Nu cu mult timp in urma germanii de la Mercedes Benz au oferit imagini si informatii oficiale legate de viitoarea versiune performanta SL65 AMG. Imaginile au fost realizate in insorita Californie.

Primele imagini oficiale cu noul Mercedes Benz SL65 AMG 

Dupa ce a prezentat varianta redesenata a clasei sportive SL, oficialii germani au oferit si informatiile varfului de gama al acestui model realizat impreuna cu departamentul AMG.

Desi modelul Mercedes-Benz este unul ce inspira sportivitate, bodykit-ul folosit de de producator fiind insa unul subtil. Acesta include spoilerele fata si spate complet noi, prize de ventilatie laterale precum si blocuri optice pe fond negru cu tehnologie bi-xenon.

Sub capota noului SL65 AMG se va afla un motor V12 bi-tubo capabil sa dezvolte 612 CP si un cuplu motor de 1000 Nm. Motorul este legat la o cutie de viteze de tipul SpeedShift MCT. Este totusi posibil ca modelul de serie sa nu ramana cu aceasta cutie de viteze din cauza cuplului mare oferit de motor, asa cum s-a intamplat si pe actuala versiune.

Mercedes SL65 AMGPentru acest model se pregateste si o serie speciala intitulata Black Series ce va dispune de aceeasi motorizare insa va dezvolta 680 CP.

 

 

 

Pentru mai multe informatii despre ultimele modele de masini de pe piata aboneaza-te la Newsletterul Masini.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea