Stiinta & Tehnologie

#mercedes #mercedes c klasse #masini

Noul Mercedes-Benz C-Klasse: detalii si fotografii oficiale

Mercedes-Benz a lansat detaliile si imaginile oficiale ale noului , o versiune restilizata a masinii atat de populare, care isi va face debutul mondial in ianuarie 2011 la Detroit.

Programat sa apara pe piata in vara anului 2011, noul Mercedes-Benz C-Klasse vine cu un nou limbaj de design al brandului. Elementul central al masinii este grila, caracterizata de un nou design al barei de protectie , precum si de prize de aer laterale noi acum pozitionate foarte jos, scopul fiind acela de a oferi un aspect mai impunator.

Masina vine cu o noua capota din aluminiu, care are rolul de a reduce greutatea si de a imbunatati consumul de combustibil. Dupa cum se poate vedea si in fotografii, modelul restilizat beneficiaza de un nou set de din sticla transparenta, oferind un aspect mai dinamic. Masina are, de asemenea, un nou set de LED-uri orizontale diurne situate in bara de protectie.

 

Citeste mai multe pe Auto.ro.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea