Stiinta & Tehnologie

#gw620 #ks360 #lg gw370 shannon

Noul LG GW370 Shannon apare pe internet

Desi compania coreeana nu a anuntat nimic oficial, piata chineza se poate mandri cu un nou telefon mobil al producatorului, modelul LG GW370 Shannon.

Din pacate nu exista prea multe detalii tehnice referitoare la noul terminal disponibil la chinezi.

Specificatii tehnice

Noul lg gw370 shannon se aseamana foarte mult cu doua modele  LG, KS360, dar si primul telefon mobil cu Android al producatorului, LG GW620 . Totusi, printre specificatiile tehnice ale modelului se numara un ecran cu rezolutie QVGA, adica 240 x 320 pixeli.

Asemenea primelor telefoane mobile BlackBerry de la Research in Motion, LG GW370 Shannon dispune de trackball, bila de navigare prin meniu. Din imaginile aparute pe internet se mai poate deduce ca slider-ul mai este dotat cu display sensibil la atingere si tastatura fizica QWERTY completa. Sursele mai indica faptul ca LG GW370 va fi un telefon mobil ieftin. Din pacate nu se stie care este pretul exact. Mai mult, s-ar putea ca modelul sa fie disponibil doar pe piata din China. Totusi, s-ar putea ca modelul sa fie de dapt o alta copie chinezeasca a unor telefoane mobile.

LG KS360 si LG GW620

LG KS360 are un ecran tactil de 2,4 inch, camera foto de 2 MP cu focus fix, player muzical, radio FM Radio si conectivitate Bluetooth si EDGE. Terminalul care masoara 101,5 x 51 x 16,8 mm este disponibil in Romania in patru variante de culori, negru, negru si roz, rosu si albastru si argintiu.

LG GW620 este primul terminal LG cu sistemul de operare Android. Telefonul are ecran tacti cu rezolutie HVGA de 320 x 480 px, camera foto de 5 MP cu autofocus, receptor GPS, 3G cu HSDPA si Wi-Fi. Telefonul mobil are tastatura fizica QWERTY completa si vine cu acces direct la Facebook, Yahoo!, Hi5 sau Google. Modelu LG GW620 este disponibil si pe piata autohtona.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea