Stiinta & Tehnologie

#htc magic #mobile world congress 2009 #google android

Noul HTC Magic ruleaza Android

In cadrul show-ului de electronice Mobile World Congress 2009 , compania HTC a mai anuntat un terminal, modelul HTC Magic .

Telefonul este ceva mai special pentru ca ruleaza sistemul de operare Google Android.

Specificatii tehnice

HTC Magic masoara 117,7 x 55 x 13,7 mm si cantareste aproximativ 119 g. Are ecran de 3,2 inch cu rezolutie de 320 x 480 px si 65.000 de culori, plus accelerometru si functia de recunoastere a scrisului. Spre deosebire de HTC Dream anuntat si el recent, Magic nu are tastatura QWERTY completa.

Modelul are un procesor Qualcomm MSM7201A de 528 Mhz, 192 MB memorie RAM si 512 MB memorie ROM si ruleaza sistemul de operare Android. Mesageria telefonului este cea standard, adica Magic suporta mesaje SMS, MMS, e-mail si mesaje instantanee.

Alte detalii

La capitolul conectivitate terminalul se prezinta foarte bine pentru ca suporta GPRS, EDGE, ambele de clasa 10, 3G cu HSDPA cu viteze de download de pana la 7,2 Mbps si Wi-Fi 802.11 b/g. Camera foto din dotare este 3 MP, dar are doar autofocus.

HTC Magic mai dispune de player muzical incorporat, receptor GPS, compas digital si suport de vizualizare documente. HTC Magic poate fi disponibil gratis pentru anumite planuri tarifare. Mai multe detalii privind disponibilitatea si preturile  vor fi disponibile pe pietele locale Vodafone.

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea