Stiinta & Tehnologie

#salonul auto de la frankfurt #masina #masini #piata auto #honda civic

Noul Honda Civic pentru Europa va avea premiera la Salonul auto de la Frankfurt

Salonul auto de la Frankfurt din luna septembrie va gazdui o premiera pregatita de constructorul auto japonez Honda. Este vorba despre a noua generatie a modelului Honda Civic , care urmeaza sa apara pe piata din Europa in prima parte a anului viitor.

Noul compact Honda Civic va fi comercializa doar pe continentul european si va concura cu Opel Astra, Volkswagen Golf si Mazda3, potrivit Automotive News, citat de evz.ro. La fel ca si in cazul viitoarei generatii a SUV-ului CR-V , noul Civic va fi ansamblat la uzina Honda din Swindon (Marea Britanie).

Noul Honda Civic va include si un motor turbodiesel care va avea insa mai putini cilindri decat actuala varianta de 2,2 litri. Deocamdata, informatia nu a fost confirmata de oficialii japonezi.

Civicul cu propulsie hibrida (motor diesel-motor pe benzina) nu va fi dezvoltat pe varianta sedan, asa cum s-a intamplat pana acum, ci pe versiunea cu cinci usi a gamei.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea