Stiinta & Tehnologie

#Apple chei masina #Apple Watch #ceas inteligent #gadget

Noul ceas Apple tine loc de chei!

Peste doar cateva zile, Apple va lansa un nou dispozitiv Apple Watch, un ceas inteligent care va inlocui cheile de la automobil, iar bateria sa va ramane incarcata o zi intreaga

Cel putin asta a declarat Tim Cook, seful companiei americane, intr-un interviu pentru The Telegraph. Ceasul Apple este realizat astfel incat sa inlocuiasca cheile de la masina si cardurile care sunt folosite in prezent in multe vehicule, scrie digi24.ro.

Potrivit lui Cook, autonomia bateriei gadgetului este mai mare decat cea a predecesorului sau, astfel ca va putea fi folosit o zi intreaga si se va incarca mai rapid decat un iPhone.

Mai mult, noul dispozitiv va functiona si ca un card de credit prin intermediul serviciului Apple Pay, insa deocamdata nu se stie cum se va face verificarea identitatii si autorizarea platilor.

Apple Watch va fi lansat pe 9 martie, in cadrul unui eveniment festiv programat de gigantul american. Dispozitivul va ajunge pe piata abia in luna aprilie.

Sursa foto: ibtimes.co.uk

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea