Stiinta & Tehnologie

#acer liquid a1 #androit #telefon

Noul Acer Liquid A1, proaspat scos din cutie (video)

Acer Liquid A1 , primul terminal al companiei Acer care ruleaza sistemul de operare Android, tocmai ce a ajuns in Marea Britanie, iar cei de la TechnoloShree s-au gandit sa faca o prezentare video a produsului scos direct din cutie.

Cutia, in care se afla un Android cu un procesor Qualcomm Snapdragon de 1GHz, este cat se poate de interesanta, cu o deschidere in lateral si o “balama” magnetica care o impiedica sa se deschida necontrolat, aceasta ascunde un incarcator, manualele de utilizare, un card SanDisk de 2GB si un adaptor SD.

Cat despre telefon, acesta ruleaza cu un Android 1.6 si nu cu 2.0 asa cum umblau zvonurile din ultima vreme.

Specificatii tehnice

Noul Acer Liquid dispune de propria interfata de utilizator , masoara 115 x 62,5 x 12,5 mm si cantareste 135 de grame. Modelul este dotat cu un ecran sensibil la atingere de 3,5 inch cu rezolutie de 480 x 800 pixeli si este capabil sa afiseze pana la 265.000 de culori.

La capitolul conectivitate telefonul se prezinta foarte bine avand GPRS si EDGE, ambele de clasa 10, 3G cu HSDPA si HSUPA, Wi-Fi 802.11 b/g, Bluetooth 2.1 cu A2DP, USB/miniUSB si slot pentru mufa standard de 3,5 mm.

Alte detalii

Camera foto din dotare este de 5 MP cu flash LED, autofocus si functii geo-tagging . Modelul dispune si de player muzical si video, ofera acces direct la Facebook si Flickr si suporta suita de Pocket Office (Word, Excel, PowerPoint , OneNote, PDF viewer).

Acer Liquid
A1 va fi disponibil in trei variante de culori, alb, negru si rosu si se va lansa pe piata la sfarsitul lunii noiembrie sau inceputului lui decembrie 2009. Din pacate nu se stie data la care telefonul va ajunge pe piata autohtona si la ce pret va putea fi achizitionat.

Urmareste clip-ul realizat de cei de la TechnoloShree

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea