Stiinta & Tehnologie

#comes with music #xpressmusic #nokia x6

Nokia X6 de 16 GB, gata sa intre in magazine

Versiunea lui Nokia X6 de 16 GB este gata sa intre in magazine dupa ce producatorul finlandez a anuntat oficial preturile pe care modelul le va avea intr-o parte din tarile europene.

Noul Nokia X6 de 16 GB a fost prezentat de catre companie la sfarsitul lunii ianuarie 2010.

Tari diferite, preturi diferite

Astfel, primii care vor putea pune mana pe telefon sunt fanii din Germania si Marea Britanie, modelul fiind disponibil in sistem de pre-comanda. Nemtii vor putea cumpara terminalul la pretul de 379 de euro, iar britanicii vor trebui sa scoata din buzunar in jur de 299 lire sterline, cam 340 de euro. Chiar daca are un spatiu de stocare mai mic decat original care vine cu o memorie interna de 32 GB, modelul Nokia X6 isi pastreaza ecranul de tip widescreen cu format 16:9 optimizat pentru fotografii, clipuri video si navigare web. Display-ul masoara 3,2 inch si are rezolutie de 360 x 640 pixeli. Totodata, telefonul din familia XpressMusic ofera acces direct la serviciul Ovi Store si comunitati virtuale, precum Facebook. Totusi, spre deosebire de modelul original, acest telefon nu va dispune de serviciul proprietar Nokia " Comes with Music ".

Alte detalii


Printre specificatiile tehnice ale lui Nokia X6 de 16 GB se numara conectivitatea ridicata 3G cu HSDPA si Wi-Fi, browser web cu suport complet HTML, camera foto de 5 MP cu flash LED, autofocus, functii geo-tagging si obiectiv cu lentile Carl Zeiss.

Nokia X6 de 16 GB va veni cu un set diferit de casti, modelul WG-701, mai ieftine, dar va oferi software de ghidare prin GPS de la Michelin si Lonely Planet . Modelul va fi disponibil in mai multe variante de culori: alb, negru, roz cu alb si galben cu alb.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea