Stiinta & Tehnologie

#nokia x3 #touch and type #symbian s40

Nokia X3, cu design "touch and type"

A fost prezentat telefonul mobil Nokia X3 , primul terminal al producatorului finlandez care are design-ul denumit " touch and type ", o combinatie intre functionalitatea unui ecran tactil si cea a unei tastaturi traditionale cu 12 taste.Fiind primul terminal Nokia cu design "touch and type", Nokia X3 permite utilizatorilor sa navigheze rapid prin meniul telefonului si pe internet de pe ecranul tactil, dar si cu ajutorul tastaturii complete.

Nokia X3 are o grosime de doar 9,6 mm - fiind astfel unul dintre cele mai subtiri telefoane mobile produse de Nokia si poate fi purtat cu usurinta in poseta sau in buzunar, iar capacul  spate cu finisaj din aluminiu va fi disponibil in cinci culori: negru, alb, albastru, violet si roz.

In ciuda dimensiunilor sale reduse, Nokia X3 ofera o gama foarte larga de functii si capabilitati, inclusiv 3G, WLAN, music player si radio FM. Utilizatorii care fac fotografii frecvent sau care impartasesc continut pe site-uri de socializare se vor bucura de o camera de 5 MP cu zoom digital 4x.

Nokia X3 dispune, de asemenea, de taste dedicate pentru muzica si mesaje, care permit accesul rapid la servicii Ovi, precum aplicatiile destinate retelelor sociale si divertismentului. Alaturi de Ovi Mail, conturile de e-mail si chat preferate ale utilizatorilor pot fi transferate activ direct pe telefonul mobil prin Nokia Messaging.

Accesul la internet aduce utilizatorilor o gama variata de servicii, inclusiv mii de aplicatii din magazinul de aplicatii Nokia, Ovi Store. Pe anumite piete, noul telefon va fi disponibil impreuna cu Ovi Music Unlimited, care permite utilizatorilor sa acceseze o gama aproape nelimitata de hituri recente ce pot fi stocate pe cardul de memorie de 16 GB.

Nokia X3 "touch and type" se alatura lui Nokia X3-00, un terminal slide cu functii multimedia, in special muzicale care a fost lansat in septembrie 2009. Noul terminal va fi disponibil incepand din al treilea trimestru al acestui an, la un pret estimativ de 125 euro, fara taxele si subventiile aplicabile.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea