Stiinta & Tehnologie

#dual sim #nokia #samsung

Nokia vrea sa lanseze telefoane Dual-SIM

Neoficial , cativa angajati ai companiei finlandeze au precizat ca gigantul Nokia pregateste pentru a doua jumatate a anului 2010 o serie de telefoane Dual -SIM, potrivit site-ului unwiredview.com.

Daca zvonurile se confirma, in 2010 vom asista la o crestere semnificativa a telefoanelor cu doua SIM-uri, dupa ce in 2009 acestea nu au mai starnit un interes.

In momentul de fata , singurul producator important de telefoane mobile care se arata interesat de terminale Dual-SIM este Samsung. Compania sud-coreeana a anuntat cateva telefoane Dual-SIM anul acesta, printre care: Samsung C5212, Samsung B5702, Samsung C3212, Samsung B5722 and Samsung C6112 .

Unul dintre motivele care impiedica raspandirea telefoanelor Dual-SIM la un nivel apropiat de cel al telefoanelor obisnuite este lipsa interesului din partea marilor companii de a fabrica astfel de dispozitive, dar se pare ca in ultima vreme interesul a inceput sa creasca, in special in tarile din Asia si Europa de Est.

In momentul de fata, in Romania, majoritatea telefoanelor Dual-SIM sunt fabricate in China, sub sigla unor marci necunoscute, asa ca o interventie a companiei Nokia pe acest segment este binevenita.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea