Stiinta & Tehnologie

#jocuri mobile #digital chocolate #nokia

Nokia si Digital Chocolate dau jocuri gratuite de mobile

digital chocolate a anuntat ca jocurile sale au fost descarcate de peste patru milioane de ori de la Nokia Ovi Store .

Pentru a marca acest eveniment, Nokia si Digital Chocolate au planificat o campanie in cadrul careia utilizatorii Ovi Store din anumite tari pot descarca gratuit cinci jocuri premium Digital Chocolate in aprilie si mai 2010.

Jocuri pentru mobilele Nokia

Cele cinci jocuri puse la bataie de producator sunt Tower Bloxx: New York, Rollercoaster Revolution 99 Tracks, Crazy Penguin Party, Nightclub Fever si Dictator Defense. Toate jocurile sunt optimizate pentru o gama de terminale Nokia, inclusiv dispozitive populare cu ecran tactil precum Nokia N97 mini si Nokia X6. Digital Chocolate va sustine campania printr-o initiativa web, creand un nou teaser online Ovi personalizat ce va include trei dintre jocurile promovate in campanie. Aceste versiuni web pot fi jucate gratuit pe numeroase site -uri de jocuri si vor oferi link-uri pentru a directiona pasionatii de jocuri catre Ovi Store, care ofera o gama larga de jocuri mobile .

Jurassic 3D Rollercoaster Rush pentru N900

Digital Chocolate a mai anuntat ca va aduce in curand Jurassic 3D Rollercoaster Rush, o franciza de succes, pe terminalul Nokia N900, bazat pe apreciata platforma Maemo. Compania de jocuri a introdus grafica speciala OpenGL ES 2.0 3D pentru optimizarea jocului Jurassic 3D Rollercoaster Rush pentru ecranul WVGA tactil al Nokia N900. Este unul dintre jocurile cu cea mai buna calitate grafica de pe toate toate platformele mobile.

Jurassic 3D Rollercoaster Rush mizeaza pe functia de accelerometru a Nokia N900, permitand utilizatorilor sa accelereze si sa franeze cu usurinta inclinand dispozitivul pentru a creste sau reduce viteza trenuletelor. Jocul ofera sii un mod two-player multiplayer prin Bluetooth. Jurassic 3D Rollercoaster Rush va fi disponibil spre descarcare de la Ovi Store incepand din aprilie.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea