Stiinta & Tehnologie

#symbian #qwerty #touchscree #nokia n97 mini

Nokia N97 mini este disponibil in Europa

Finlandezii de la Nokia anunta lansarea lui N97 mini in magazinele din Europa.

Modelul a fost prezentat oficial o luna mai tarziu de la anuntarea lui Nokia N97.

Nokia World

In cadrul evenimentului Nokia World din luna septembrie 2009, reprezentantii companiei au anuntat ca modelul N97 mini se va lansa oficial in Europa la sfarsitul lunii octombrie. Nokia N97 mini este acum disposibil si s-ar putea ca acesta sa fie lansat prin diferiti operatori de telefonie mobila. Fara abonament, N97 mini costa 450 euro.

Terminalul ofera o noua experienta Ovi Maps prin care cautarea si gasirea locatiilor, precum si navigatia sunt mai facile. Alaturi de navigatia pietonala gratuita oriunde pe glob, utilizatorii pot accesa continut premium de la Lonely Planet , Michelin and Wcities. Utilizatorii pot personaliza ecranul de start al dispozitivului cu mii de aplicatii si servicii disponibile prin Ovi Store. Modelul masoara 113 x 52,5 x 14,2 mm si cantareste in jur de 140 de grame.

Specificatii tehnice

Detaliile tehnice ale lui N97 mini includ si un ecran ecran tactil de 2,9 inch cu rezolutie de 640 x 360 px si sistemul de operare Symbian S60. Totodata, memoria interna a telefonului este de 8 GB si conectivitatea ajunge pana la 3G cu HSDPA, Wi-Fi.

Camera foto din dotarea telefonului este de 5 MP, cu lentile Carl Zeiss optics, autofocus, flash LED dublu si functii geo-tagging. In prezent nu se stie exact data lansarii lui Nokia N97 mini pe piata autohtona.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea