Stiinta & Tehnologie

#camera foto #face detection #nokia n86

Nokia N86 beneficiaza de un update de software

Nokia N86 , primul telefon mobil al companiei finlandeze cu o camera foto de 8 MP , a primit un upgrade al software-ului fotografic.

Modelul a fost prezentat pentru prima data in cadrul show-ului Mobile World Congress 2009 care s-a desfasurat la Barcelona in luna februarie.

Specificatii tehnice

Nokia N86 este primul dispozitiv mobil din seria N cu unghi de deschidere variabil. Noul update prevazut pentu acest telefon il doteaza pe N86 cu tehnologia de detectare a fetei, controlul efectului de "red-eye", imbunatatiri ale modului macro si a punctelor focale.

Slider-ul cu sistem glisant dual a mai beneficiat de un updade al aceluiasi software care ii imbunatatea capacitatea de captare video. Upgrade-ul se face direct pe telefonul mobil prin conectarea la Internet pe site-ul Nokia. Modelul N86 are tastatura standard alfanumerica, masoara 103,4 x 51,4 x 16,5 mm si cantareste 149 g. Telefonul are ecran OLED de 2,6 inch cu rezolutie QVGA de 240 x 320 px si 16 milioane de culori si ruleaza sistemul de operare Symbian OS, S60. Nu ii lipseste memoria interna de 8 GB, suporta upgrade de pana la 16 GB si poate fi folosit ca transmitator FM.

Alte detalii

Camera foto din dotare este de 8 MP si dispune de lentile Carl Zeiss, autofocus, flash LED si poate face inregistrari video la rezolutie VGA cu 30 fps. Terminalul mai vine cu player muzical si radio FM cu RDS incorporat, receptor GPS cu functii aGPS , difuzoare stereo si slot pentru mufa standard de 3,5 mm.

Nokia N86 cu 8 MP se va lansa in magazinele din Romania in a doua jumatate a anului 2009 si va costa in jur de 1.600 RON, fara taxele aferente.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea