Stiinta & Tehnologie

#nokia #n82 #premiul tipa pentru poze

Nokia N82: premiu TIPA pentru poze

Nokia a anuntat ieri desemnarea computerului multimedia Nokia N82 drept “Cel mai bun dispozitiv mobil pentru imagini din Europa pentru anul 2008″ de catre Technical Image Press Association (TIPA) - cea mai mare asociatie de presa europeana în domeniul fotografiei si al tehnologiilor pentru imagini.

“Computerul multimedia compact Nokia N82 integreaza GPS, functii pentru Internet, video si muzica, având drept piesa de rezistenta camera de 5 megapixeli de mare viteza, cu lentile f/2.8 si focalizare automata,” au declarat membrii juriului TIPA. “Dispozitivul dispune de lentile Tessar si tehnologie optica de la Carl Zeiss cu o distanta de focalizare de la 10 cm la infinit, iar imaginile imprimate se remarca prin claritate, chiar si atunci când depasesc dimensiunile unei coli A4. De asemenea, dispozitivul dispune de mai multe moduri de vizualizare, care permit realizarea de imagini extraordinare, fie ca sunt portrete sau fotografii realizate noaptea,” au adaugat membrii juriului. Acestia au apreciat, de asemenea, blitul Xenon si zoom-ul digital 20x de care dispune Nokia N82.

Cititi continuarea in GadgetMania

Pentru a fi la curent cu cele mai recente lansari si informatii din domeniul telefoniei mobile aboneaza-te la Newsletterul Mobile.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea