Stiinta & Tehnologie

Nokia N76 intr-un clip promotional!

In timp ce Sony Ericsson "lasa sa scape" diferite poze cu noile sale modele de Walkman Phone, Nokia prefera sa ne arate filmulete de calitate, incarcate cu mesaje emotionante, ce vor vinde inca un model al celebrei companii.

De data aceasta este vorba de un filmulet cu Noka N76, in care putem vedea trasaturile principale ale acestuia. Avand ca motto "Feel it, hear it, capture it, show it" (simte, asculta, imortalizeaza, arata), N76 promite a fi un terminal cu puternice functii multimedia. In mod sigur avem de-a face cu un telefon cu clapeta , dotat cu butoane dedicate functiilor media, trei la numar pe partea superioara a terminalului, clasicele play, fast forward si rewind.

N76 are si o camera, banuim de 3 megapixeli, cu care veti putea face filmulete, impartindu-le apoi cu prietenii prin WiFi, Bluetooth, poate infrarosu . Reclama subliniaza in special functiile muzicale ale terminalului, aratandu-ne totusi si un ecran interior destul de interesant, pe care puteam vedea cum un utilizator naviga intre iconurile disponibile. Calitatea cu care sunt vizualizate fisierele video este impresionanta, iar muzica pe care o reda telefonul in reclama parea a fi destul de clara.

Ramane de vazut daca filmuletul se va concretiza intr-un produs pe care sa merite sa il cumparam.

Filmulet promotional cu Nokia N76

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea