Stiinta & Tehnologie

#smartphone #windows phone #Nikia Lumia #procesor grafic

Nokia Lumia 920T include un procesor grafic mai puternic

Nokia Lumia 920T este prima varianta imbunatatita a noului smartphone Nokia cu Windows Phone 8. Lumia 920T include un procesor grafic mai puternic si va fi lansat pentru moment doar in China.

Cu un chipset diferit, Nokia Lumia 920T aduce o performanta grafica mai ridicata, cu acelasi consum al bateriei. Versiunea internationala a Nokia Lumia 920 este dotata cu un chipset Qualcomm Snapdragon MSM8960 S4 Plus, ce include un procesor grafic Adreno 225.

Nokia Lumia 920T utilizeaza insa chipsetul Qualcomm Snapdragon MSM8960T S4 Pro, cu procesor grafic Adreno 320, potrivit GSMArena.com.

Windows Phone 8 va oferi grafica mai buna pe Nokia Lumia 920T, insa cele mai multe aplicatii sunt create de dezvoltatori pentru GPU-ul Adreno 225.

Daca noul procesor grafic isi face aparitia si in varianta internationala a Nokia Lumia 920, telefoanele Windows Phone 8 vor putea concura mai usor cu alternativele Android sau chiar cu iPhone.

Sursa foto: Telegraph.co.uk
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea